Wednesday, 3 December 2014

Remaja 14 Tahun Rogol 3 Beradik Di Bawah Timbunan Rumput


Sa Kaeo (Thailand): Pihak polis Thailand semalam telah berjaya menahan seorang remaja lelaki kerana dipercayai telah merogol 3 orang adik beradik perempuan yang merupakan anak jirannya berusia tujuh hingga sembilan tahun di sebuah kawasan yang bernama Aranyaprathet.

Polis yang menerima laporan orang ramai telah bergegas ke tempat kejadian dan mendapati orang ramai sudah memenuhi perkarangan rumah dan telah menangkap remaja tersebut.

Menurut penghulu Aranyaprathet, Sungwarn Lakunplearn berkata, suspek teah memujuk mereka bertiga untuk bermain di kawasan timbunan rumput tersebut dan telah menarik tangan adik bongsu mereka ke dalam timbunan rumput dan merogolnya.

Selepas merogol adik bongsu mereka, suspek telah menarik kakak-kakak pula dan mereka tidak menolak kerana tidak faham apa yang dilakukan kepada mereka itu,

Setelah puang kerumah mereka bertiga tela menceritakan kejadian tersebut kepada ibu mereka dan menyebabkan ibunya terkejutdan mengadu kepada Sungwarn.

Menurut Timbalan Ketua Polis Aranyaprathet, Kapten Chaiya Maneesoot, pegawai dari Pejabat Keselamatan Manusia dan Pembangunan Sosial Sa Kaeo akan menghadiri sesi soal siasat suspek dan mangsa disebabkan semuanya masih bawah umur. -Siakapkeli.com.my

No comments:

Post a Comment