Tuesday, 23 December 2014

Ice Blend Coklat Milo Home Made

Last time dah story Buat Ice Blend Guna Blender. Kali ni buat ice blend guna Dessert Maker pula. Rasanya sama aja. Cuma tekstur berbeza. lagipun guna Dessert Maker ni tak perlu campur air bila nak dikisar.

Sedap diMinum semsa panasa


Hanya perlu bancuh air milo, atau bancuh susu dengan serbuk koko dan gula, atau pun guna je air kotak coklat. Masukkan dalam plastik ais krim Malaysia. Bekukan semalaman. Esoknya, buka plastik tu, masukkan dalam Dessert Maker dan kisar.

Taburkan milo diatasnya. Kalau ada whipped cream lagi syok~

No comments:

Post a Comment